Terms and conditions

PRIVATLIVSPOLITIK OG HANDELSBETINGELSER


Produkter og tjenester udbydes af:
Sofia Mira 
Kontakt os på: sofia@sofiamira.dk 
Cvr: 32389562

Alle priser er i danske kroner inkl. moms. medmindre andet er angivet.


Behandling af personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Sofia Mira har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn

Din adresse

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedition af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i efterfølgende periode på 5 år i henhold til regnskabsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.


Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på sofia@sofiamira.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb (Dinero og Simplero). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til sofia@sofiamira.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på afmeldingslinket i den enkelte nyhedsmail.


Brugsaftale: 

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til Dem personligt og må kun benyttes af Dem og deres husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved ©Sofia Mira inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb. 

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Stopangsten.dk. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive ©Sofia Miras online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.


Abonnementsaftale: 

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til "sofia@sofiamira.dk" eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Der er ikke returret på allerede betalte abonnementer.


Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:
På Sofia Miras digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.


Øvrigt:
Ved tilmelding til “liveevents, workshops, foredrag” er tilmeldingen bindende. Ved afbud mindre end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur. Ved afbud mere en 14 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Sofia Mira. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Alle købte digitale produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.


Sessioner:

*Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.


Disclaimer:
Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine uddannelser og kurser, og fra mine personlige betragtninger og erfaringer og det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. 

Alle produkter og ydelser købes og anvendes på eget ansvar og kan ikke træde i stedet for læge- eller psykologhjælp. Alle produkter og ydelser skal således opfattes og anvendes som inspiration. Personer med fysiske, psykiske lidelser eller kroniske sygdomme bør altid konsultere en læge. Sofia Mira, Stopangsten.dk eller Sofiamira.dk kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte bivirkninger, som ydelserne måtte medføre.

Shoppen tager imod følgende kort; VISA, MasterCard, American Express og Dankort.


Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Amex Diners Discover Jcb Master Mobilepay Visa
powered by
Simplero